Beliggenhed

Danhostel Rønne ligger på et 11.000 m2 fredet naturområde, lige ud til en dejlig sandstrand. Der er ingen generende trafik i området, og alligevel er der kun 200 m til nærmeste bus.

Der er godt 1 km til centrum af Rønne, Bornholms største by. Her finder I et rigt udbud af restauranter, cafeer og forretninger. Byen har også svømmehal, bowlingcenter, tennisbaner og meget andet.


Få minutters gang fra vandrerhjemmet ligger Rønnes smukke gamle bydel med brolagte gader og udsigt over Østersøen.


Vil I ud og opleve Bornholm, er Rønne et godt udgangspunkt med klipperne mod nord og strandområderne mod sydøst. Der er højst ½ time i bil uanset hvor I vil hen.


Har I ikke været på Bornholm før, anbefaler vi at I tager jer tid til at se nogle af vores store attraktioner som f.eks. Hammershus, røgerierne, rundkirkerne samt Almindingen med Danmarks 3. højeste punkt Rytterknægten. Bornholm har også mere oplevelsesorienterede seværdigheder som Bornholms Middelaldercenter, NaturBornholm og Bornholms Rovfugleshow.

Vi har samlet en række links her.

De bornholmske cykelveje er et kapitel for sig. Cykelnettet bringer jer rundt til oplevelser i skov, på klipper og skønne sandstrande, så tag cyklen med.